Napoved dogodka

Dnevi energetikov 2014 – tudi letos natečaj za uspešna podjetja in projekte

⇒ Napovednik dogodkov

Dne 15. in 16. aprila 2014 se bodo v Portorožu v organizaciji dnevnika Finance v sodelovanju z Institutom »Jožef Stefan« Center za energetsko učinkovitost, v okviru Dnevov energetikov 2014 že šestnajstič srečali energetski menedžerji iz vse Slovenije.

Tudi za letošnje srečanje energetikov pripravljajo zelo aktualne strokovne prispevke, saj je trenutni razvoj na področju energetike zares velik, hkrati pa se soočamo z novimi strateškimi usmeritvami, kjer energetska učinkovitost postaja ključna razvojna usmeritev in prednost.

Letos bo z nami ugledni angleški predavatelj Jeremy Legett, svetovni strokovnjak za zelene tehnologije in trajnostni razvoj ter avtor več knjig s tega področja. Poleg zanimivih drugih tujih in domačih sogovornikov je posebna novost letošnje konference interaktivna delavnica upravljanja z energijo, ki jo bo skupaj z Borisom Sučićem vodil zelo uspešen angleški trener za energetski management Vilnis Vesma. V dveh urah boste iz prve roke izvedeli veliko praktičnih izkušenj in nasvetov, kako še bolje upravljati z energijo v vašem podjetju.

Tudi letos vas vabimo k sodelovanju na natečaju za energetsko učinkovito podjetje, energetsko učinkovit projekt, projekt uporabe obnovljivih virov energije (OVE) ter v lani vpeljani novi kategoriji promocijski projekt URE/OVE. Zakaj ne bi vaših dosežkov tudi javno predstavili in s tem dali priznanje sebi, k ukrepanju pa spodbudili tudi druge?


Prijave zbirajo do 14. februarja 2014, več o natečaju ter vse prijavne obrazce pa najdete na spletni strani dogodka.

© 2012 - 2024 Portal Energetika