Napoved dogodka

Seminar za osnovnošolske učitelje – Varčno z energijo

⇒ Napovednik dogodkov

Vse zaposlene na osnovnih šolah vabimo na brezplačni seminar "Varčno z energijo," kjer boste dobili dodatna znanja o tem, kako varčno ravnati z energijo ter na kakšen način predstaviti tematiko učinkovite rabe energije pri pouku. Rok za prijave je 20.8. 2015.

Vloga učiteljev je zelo pomembna za razvoj znanj o učinkoviti rabi in obnovljivih virih energije skozi ves čas šolanja in omogoča različne metodične pristope. Ustrezno strokovno usposobljen in izobražen učitelj lahko spodbudi veliko število celovitih vedenjskih sprememb v korist trajnostno naravnanemu načinu življenja.

Učitelji, ki poučujete v osnovnih šolah, se vsakodnevno srečujete z učenci in v 9 letih njihovega življenja bistveno vplivate na njihov izobraževalni proces. Ker lahko znatno prispevate k povečanju energetske učinkovitosti in vplivate na spreminjanje navad učinkovite rabe energije v družini šolajočih se otrok in širše, vas vabimo na seminar v izvedbi Inovacijsko-razvojnega inštituta Univerze v Ljubljani in Focus, društva za sonaraven razvoj

Seminar bo potekal 25. 8. 2015 ob 9:00 uri v Ljubljani na Fakulteti za računalništvo in informatiko, predavalnica P22, Večna pot 113.

Udeležba na seminarju je brezplačna. Število udeležencev je omejeno. Potrebna je predhodna prijava do 20.8. 2015. Na seminarju bo poskrbljeno za brezplačno osvežitev v času odmorov in za kosilo. Na seminarju dobite potrdilo o udeležbi, ki prinaša 0,5 točke za napredovanje v naziv.

Vabilo za seminar


Prijava na seminar 

Dodatne informacije: Tomislav Tkalec, 01 515 40 80, tomi@focus.si

Focus, društvo za sonaraven razvoj


© 2012 - 2024 Portal Energetika