Novica

Vlada je pooblastila zastopnike za skupščine Elektra Ljubljana, Elektra Maribor, Elektra Celje, Elektra Gorenjska, Elektra Primorska in TETOL

⇒ Energetika ⇒ Splošno

Vlada republike Slovenije je na današnji redni seji pooblastila zastopnike interesov RS na skupščinah družb Elektro Ljubljana, Elektro Maribor, Elektro Celje, Elektro Gorenjska, Elektro Primorska in Termoelektrarna toplarna Ljubljana.

Vlada je za zastopanje interesov Republike Slovenije na 15. redni seji skupščine Elektro Ljubljana, d. d., ki bo 27. 8. 2010, pooblastila Jasno Kalšek, v primeru njene odsotnosti pa Špelo Bizjak, obe zaposleni na Ministrstvu za gospodarstvo, da na navedeni skupščini uresničuje glasovalno pravico Republike Slovenije.Ta sklep velja tudi kot prijava delničarja Republike Slovenije za udeležbo na seji skupščine Elektra Ljubljana, d. d.

Vlada je za zastopanje interesov Republike Slovenije na 14. redni skupščini družbe Elektro Maribor, d. d., ki bo 25. 8. 2010 v Mariboru, pooblastila Bernardo Ronutti, v primeru njene odsotnosti pa Vando Trpin, obe zaposleni na Ministrstvu za gospodarstvo, da na navedeni skupščini uresničuje glasovalno pravico Republike Slovenije.Ta sklep velja tudi kot prijava delničarja Republike Slovenije za udeležbo na 14. redni skupščini družbe Elektro Maribor, d. d.

Za zastopanje interesov Republike Slovenije na 14. redni skupščini družbe Elektro Celje, d. d., ki bo 25. 8. 2010, je Vlada pooblastila Bernardo Ronutti, v primeru njene odsotnosti pa Vando Trpin, obe zaposleni na Ministrstvu za gospodarstvo, da na navedeni skupščini uresničuje glasovalno pravico Republike Slovenije.Ta sklep velja tudi kot prijava delničarja Republike Slovenije za udeležbo na 14. redni skupščini družbe Elektro Celje, d. d.

Za zastopanje interesov in uresničevanje glasovalne pravice Republike Slovenije na 14. redni skupščini družbe Elektro Gorenjska, d. d., je Vlada pooblastila Špelo Bizjak, v primeru njene odsotnosti pa Jasno Kalšek, obe zaposleni na Ministrstvu za gospodarstvo. Skupščina bo 27. 8. 2010 v Kranju. Vladni sklep velja tudi kot prijava delničarja Republike Slovenije za udeležbo na 14. redni skupščini družbe Elektro Gorenjska, d. d.

Vlada Republike Slovenije za zastopanje interesov Republike Slovenije na 14. redni seji skupščine družbe Elektro Primorska, d. d., ki bo 26. 8. 2010 v Novi Gorici, pooblastila Špelo Bizjak, v primeru njene odsotnosti pa Jasno Kalšek, obe zaposleno na Ministrstvu za gospodarstvo, da na navedeni skupščini uresničuje glasovalno pravico Republike Slovenije. Ta sklep velja tudi kot prijava delničarja Republike Slovenije za udeležbo na 14. redni seji skupščine družbe Elektro Primorska, d. d.

 

 


© 2012 - 2021 Portal Energetika