Novica

Informativni dan za razpis 7. okvirnega programa

⇒ Energetika ⇒ Javne objave

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje v Bruslju in Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo bosta letos ponovno organizirala informativne dneve in projektne borze za nekatere razpise 7. okvirnega programa za leto 2011, ki so bili objavljeni 20. 7. 2010.

Več informacij je na spletni strani Gospodarske zbornice Slovenije: http://www.gzs.si/slo/storitve/poslovne_priloznosti/razpisi_in_javna_narocila/50625

 

Lanski informativni dnevi so bili zelo dobro obiskani, saj se jih je udeležilo več kot 200 raziskovalcev, podjetij in drugih organizacij.

Letos bodo informativni dnevi potekali 9. in 10. septembra 2010 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani.

Na informativnih dnevih bodo predstavljene prioritete posameznih razpisov, primeri že financiranih dobrih projektov, udeleženci pa bodo lahko predstavili tudi svoje projektne ideje. Vsak razpis bo predstavila nacionalna kontaktna oseba iz ministrstva ali univerze, primere dobrih projektov pa slovenski partnerji v teh projektih.

Eno izmed področij, ki ga bo predstavila predstavnica Ministrstva za gospodarstvo mag. Milena Černilogar Radež iz Direktorata za energijo, je tudi energija. Predstavili bomo primere projektov in morebitne projektne ideje.

 

 


© 2012 - 2024 Portal Energetika