Novica

Nagradni natečaj za študente s področja energetske prenove stavb

⇒ Energetika ⇒ Splošno

Borzen je objavil nagradni natečaj za najboljšo raziskovalno nalogo s področja energetske prenove stavb. Študentje lahko prijavo za sodelovanje oddajo do 19. oktobra 2017.

Letošnji natečaj pokriva študijski primer Srednje šole Jesenice, ki je potrebna celovite energetske prenove.

Center za podpore v družbi Borzen na podlagi 351. člena Energetskega zakona (Ur. l. RS, št. 17/14 in 81/15) pripravlja in izvaja programe za informiranje, ozaveščanje in usposabljanje različnih ciljnih skupin o koristih in praktičnih vidikih razvoja in uporabe tehnologij za učinkovito rabo energije in za uporabo obnovljivih virov.

V okviru teh aktivnosti je Borzen že tretjo leto zapored razpisal nagradni natečaj za študente za najboljše raziskovalne naloge. Letošnji natečaj pokriva področje energetske prenove stavb, in sicer študijski primer Srednje šole Jesenice, ki je potrebna celovite energetske prenove.

K sodelovanju so vabljeni študentje visokošolskih strokovnih, univerzitetnih ter magistrskih programov.

Avtorji treh najboljših raziskovalnih nalog iz tehničnega in družboslovnega vidika energetske prenove se bodo potegovali za nagrade v skupni vrednosti 2.080 evrov. Rezultati natečaja bodo predstavljeni na zaključnem dogodku, ki bo 8. decembra 2017 na Energetski zbornici Slovenije.

Podrobnejše informacije

Vir: Borzen


© 2012 - 2021 Portal Energetika