Novica

Objava prejetih odgovorov in prispevkov v okviru predhodnega posvetovanja glede Celovitega nacionalnega energetskega in podnebnega načrta Slovenije

⇒ Energetika ⇒ Nacionalni energetski in podnebni načrt

Predhodno posvetovanje glede priprave Celovitega nacionalnega energetskega in podnebnega načrta Slovenije (NEPN) je potekalo od 4. 3. 2019 do 8. 4. 2019. Spletna aplikacija za oddajo prispevkov na vprašnja je bila odprta do 10. 4. 2019. Ministrstvo za infrastrukturo je javno objavilo vse prejete odgovore in prispevke.

Ministrstvo za infrastrukturo se vljudno zahvaljuje vsem deležnikom, ki so sodelovali v predhodnem javnem posvetovanju glede osnutka NEPN s pripravo prispevkov na ciljna vprašanja.

Ministrstvo za infrastrukturo bo skupaj s konzorcijem institucij pod vodstvom IJS, ki zagotavlja strokovno in tehnično podporo pripravi osnutka NEPN, vse prejete odgovore in tudi druge prispevke celovito proučilo in o naslednjih korakih javnost obvestilo v prvi polovici maja 2019.

Vsi prejeti odgovori in prispevki so objavljeni in prosto dostopni na spletni podstrani Dogodki in posvetovanja: Predhodno posvetovanje in dialog.

Vir: MZI


© 2012 - 2024 Portal Energetika